Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Klik hier voor meer informatie over KinderKampeerWereld

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo

Huur Bungalows

Breng ook uw vakantie door op camping de Horsterhoeve en huur een van onze bungalows. Onze bungalows zijn allen zeer ruim en dan ook geschikt voor vier personen. Onze huur bungalows zijn voorzien van een 4-pits gaskookplaat, magnetron en een koelkast, ook radio en televisie ontbreken uiteraard niet bij de huur bungalows.

De bungalows van camping de Horsterhoeve zijn voorzien van een zeer ruime woonkamer en terras, bovendien heeft u uw eigen parkeerplaats naarst de bungalow. Onze huur bungalows zijn in bezit van particulieren en dus exclusief en gezellig ingericht, in een huur bungalow van camping de Horsterhoeve zult u zich helemaal thuis voelen. Huur dus voor uw vakantie ook een van onze prachtige bungalows en geniet van alle luxe.

Regel vandaag nog een van de huur bungalows van camping de Horsterhoeve en u bent van alle gemakken voorzien. Als u een van onze gezellige huur bungalows huurt dan weet u zeker dat het uw vakantie aan niets zal ontbreken. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over de huur van onze bungalows naar telefoonnummer: 0341 - 560431 of e-mail naar: info@horsterhoeve.nl.


Relevante onderwerpen: