Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Klik hier voor meer informatie over KinderKampeerWereld

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo

Kindercamping

Bent u op zoek naar een echte kindercamping? Dan bent u bij camping de Horsterhoeve op de juiste plaats, wij zijn dé kindercamping van Nederland. Bij ons kan u kind lekker spelen in de speeltuin en genieten van ons zwem- en spartelbad, playbacken, mee doen aan een zeskamp en nog vele andere activiteiten. Ga dus ook voor de ultieme kindervakantie naar kindercamping de Horsterhoeve.

Camping de Horsterhoeve kan zich kindercamping noemen vanwege het ruime aanbod aan kinderactiviteiten. Op onze kindercamping kunnen uw kinderen zichzelf vermaken in de speeltuin, op het luchtspringkussen en bijvoorbeeld op de trampoline maar ook zijn er tal van activiteiten die u met het hele gezin kunt ondernemen zoals het familiefietsen, de huifkartochten en de verschillende sporten die u kunt beoefenen. Geef uw kind dus ook een vakantie vol spel, activiteit en plezier, ga met uw gezin naar kindercamping de Horsterhoeve.

Kindercamping de Horsterhoeve heeft voor ieder kind het juiste vermaak, door de grote diversiteit aan activiteiten hoeven u en uw kind zich dus geen moment te vervelen. Kies dus ook voor uw kind en ga naar kindercamping de Horsterhoeve.

Interesse?
Neem contact met ons op via www.horsterhoeve.nl/nl/contact-en-route.html
Wij zoeken graag een mooi plaatsje voor u en u kind(eren) uit voor een onvergetelijke vakantie.

Zelf de beschikbaarheid van uw kampeerplaatsen of chalets controleren? Dit kan via www.horsterhoeve.nl/nl/zoek-en-boek/


Relevante onderwerpen: