Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
Klik hier voor meer informatie over KinderKampeerWereld

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo
U bent hier: De Horsterhoeve Homepage

Camping de Horsterhoeve

Ligt 5 minuten fietsen van het Strand Horst, ideaal om te zwemmen, surfen en te genieten van de zon. Het water aan de oever is ondiep, dus een ideale plek voor de kinderen om prachtige zandkastelen te bouwen.
Camping de Horsterhoeve is aangesloten bij de KinderKampeerWereld met Aartje Twinkel en zijn vrienden. Samen met het recreatieteam komen zij jouw vermaken op de camping. Zij zijn aanwezig tijdens de Meivakantie/hemelvaart en pinksteren en in de zomer vanaf zaterdag 11 juli t/m zaterdag 15 augustus.
Kortom volop Pret en Speelplezier op Camping “de Horsterhoeve”.

Wij verhuren Chalets / bungalows en stacaravans. Voor de toercaravan zijn er “comfort” kampeerplaatsen beschikbaar.

Gezinscamping met actie voor de kleintjes

Wil je graag een vakantie volop actie, waar veel te beleven valt, dan is de Horsterhoeve een super fijne gezinscamping om je vakantie te vieren. Op de camping is namelijk een verwarmd spetterbad, er zijn trampolines met speeltuin, een super grote tunnelglijbaan, een groot sportveld en een pannaveld.

Als je een snoepkont bent komt dit goed uit want we bakken pannenkoeken met jullie of we versieren pizza's en natuurlijk hebben we heerlijke ijsjes en patat.

Dierenvriendjes

Als je veel van dieren houdt kun je knuffelen in de knuffelstal of even kijken bij de dierenweide naar de mini schaapjes, walibi's en kippen. Ook kun je naar de manege lopen, die naast de camping ligt, om even pony of paard te rijden. En natuurlijk gaan we op de camping ook met de huifkar een tochtje maken.

Graag tot snel op de Horsterhoeve!

Dick en Eveline de With