Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo
U bent hier: De Horsterhoeve Homepage

Camping de Horsterhoeve

Op de Horsterhoeve valt veel te beleven, dus bent u op zoek naar een vakantie vol actie dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. De Horsterhoeve is een echte gezinscamping waar iedereen zich zal vermaken. Je vind bij ons chalets, bungalows en stacaravans. Voor de toercaravans zijn er comfort kampeerplaatsen. Er is een verwarmd spetterbad, trampolines en een speeltuin. Ook sportievelingen kunnen zich bij ons uitleven. De Horsterhoeve heeft namelijk een groot sportveld, een tennisbaan en pannaveld.

Camping de Horsterhoeve ligt op 5 minuten fietsen van Strand Horst, een heerlijke uitvalsbasis voor een stranddag. Maar je kan hier ook leren surfen en het water is ondiep dus ook geschikt voor de kleintjes.

Animatie

Camping de Horsterhoeve heeft een annimatieteam die samen met het recreatieteam een leuk en zeer gevarieerd programma aanbieden. Ook snoepkonten zijn welkom, want op de Horsterhoeve kan je pannenkoeken bakken of pizza’s versieren.

Bij ons kunnen dierenvrienden kennis maken met onze Kinderboerderij. Schaapjes, Geitjes, kippen, konijnen , cavia’s het is er allemaal. Een feest voor kind en dier!

Naast Camping de Horsterhoeve vind je een overdekte manege, Ruitersportcentrum Ermelo, waar je pony of paard kan rijden.

Al met al is Camping de Horsterhoeve een gezellige familiecamping met vermaak voor het hele gezin!

Graag tot snel op de Horsterhoeve!

Dick en Eveline de With