Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo
Zwemmen

Fietsen en zwemmen

Fietsen over de Veluwe

Op de Veluwe kunt u natuurlijk heerlijke fietstochten maken. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van een aantal fiets- en wandelroutes uit de omgeving. Bij de receptie zijn een aantal gratis fietsroutes van Zeewolde, Nijkerk en Spakenburg te verkrijgen. Heeft u zelf geen fiets mee en wilt u er toch een dagje op uit trekken met de fiets? Geen probleem, u kunt bij de Hosterhoeve ook fietsen huren. Ook leuk is het pondje tussen Ermelo en Zeewolde, zo kunt u tijdens de tocht ook even op het water genieten.

Lekker in het water!

Op Camping de Horsterhoeve vind je een lekker zwembadje om te kunnen afkoelen, zeer geschikt voor kinderen. Maar wat ook erg leuk is, dat is het strand dat op 1,5 kilometer van de camping ligt. Strand Horst is een uitgebreid strandgebied waar u kan zwemmen, varen, surfen en vissen. Lekker spetteren in het water dus! Ook fijn is dat het water aan de oever ondiep is, handig als u met kinderen op vakantie gaat.

Zwembaden

Mocht het nou geen strandweer zijn maar u wilt tocht genieten van waterpret, dan kunt u als gast van De Horsterhoeve tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de zwembaden in de omgeving. Zo kunt u een middagje naar Sportcentrum Calluna of Zwembad De Sypel, waar ook een groot buitenzwembad is.

Terug