Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo
waterpret
U bent hier: De Horsterhoeve Nieuws

Nieuws

NIEUW in de verhuur!!

NIEUW in de verhuur!!

nieuw in de verhuur!!

Een mooie chalet met groot terras op ruime hoekplaats.
ingericht voor 5 personen.
Centraal gelegen op de camping.
indeling: 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed de andere slaapkamer heeft drie losse bedden, waaronder een hoogslaper.
inbouw keuken met koelkast.
woonkamer ingericht met losse fauteuils en eethoek.
in de berging staat nog een wasmachine.


De 'SUPER GLIJBAAN'

De 'SUPER GLIJBAAN'


Animatie programma wordt deze zomerse weken verzorgd door HAPPYBEES

Animatie programma wordt deze zomerse weken verzorgd door HAPPYBEES

tot en met zaterdag 25 augustus wordt de animatie verzorgd door Sophie en Christine
's morgens knutselen en 's avonds Theater.


Het 'Veluwemeer' vanaf 1 km.            strand voor lekker vakantie te vieren!

Het 'Veluwemeer' vanaf 1 km. strand voor lekker vakantie te vieren!

'Het strand' is zeer geschikt voor de kleintjes om te spelen en te zwemmen (10cm - 50 cm diep)

Zwemmen & Zonnen
De prachtige zandstranden en het heldere zwemwater nodigen uit tot veel waterplezier! Een baantje trekken, lekker spartelen in het water of gewoon lekker pootje baden, het is allemaal mogelijk.
U vindt hier volop mogelijkheden om te zwemmen en te zonnen. Vanaf de prachtige zandstranden kunt u een frisse duik nemen in het heldere water. De stranden zijn omgeven met groene zones en ligweides waar u kunt zonnebaden. Als u meer van schaduw houdt vindt u hier voldoende plekjes uit de zon. Maar u kunt hier bijvoorbeeld ook picknicken, voetballen of andere spelletjes doen zodat uw bezoek een onvergetelijke ervaring is voor groot en klein.
Probeert u ook eens Pitch&Putt Golf, het golfspel voor iedereen. Voor een hapje en een drankje bent u van harte welkom bij één van de strandpaviljoens, Bellini's Pizza & Pasta en McDonald's. Op Strand Horst is er altijd volop actie!


Fietsen en E-bikes te huur op de receptie

Fietsen en E-bikes te huur op de receptie

Op de receptie zijn er tientallen fietsroutes over de veluwe beschikbaar !!

Fietsen      € 10,=     Per dag
E-Bikes     € 22,50    Per dag


Ruitersportcentrum "ERMELO". is naast de camping.

Ruitersportcentrum "ERMELO". is naast de camping.

Paard- en Ponycentrum Monique de Warle beschikt vanaf juli 2007 over een 3 sterren locatie. Het is een modern manegebedrijf met de gastvrijheid, sfeer en kwaliteit. De Manege ligt naast de camping. Wij beschikken over een riante binnenrijbaan, twee buitenrijbanen, 50 ruime boxen, een wasplaats en later komen hier ook nog een een stapmolen, longeerbaan bij. En ook niet te vergeten beschikken wij over een gezellige foyer. Vanuit de foyer heeft u uitzicht op de rijbanen om de verrichtingen van de ruiters en de paarden te volgen.

Op Paard- en Ponycentrum Monique de Warle streven wij al ruim 17 jaar naar een plezierige omgeving om paard te rijden. Dat merkt u aan de aandacht die wij schenken aan het welzijn en de veiligheid van paard en ruiter, aan ons unieke lesprogramma voor elk wat wils en aan onze gastvrije locatie in de mooie omgeving van Ermelo.


Beste Surflokatie van Nederland is strand Horst.

Beste Surflokatie van Nederland is strand Horst.

De locatie op Strand Horst is een van de beste surflocaties van Nederland. Het Wolderwijd is ter plaatse ondiep. Daardoor kunnen surfers gemakkelijker op de plank stappen. Daarnaast staat er bijna altijd voldoende wind.
Door de centrale ligging in Nederland is het strand goed bereikbaar.
een van de weinige locaties in Nederland kunnen op Horst ook Kitesurfers terecht. sinds kort is deze tak van sport hier officieel toegestaan
Nieuw surfcentrum op Strand Horst.


Nieuw in 2017, een Kinderboerderij

Nieuw in 2017, een Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij worden verschillende dieren gehouden, zoals geiten, kippen, ezels, konijntjes en en 2 hangbuik varkentjes

Kom gerust de dieren aaien en brood geven!


Pitch en Putt 1 km vanaf de camping aan het strand

Pitch en Putt 1 km vanaf de camping aan het strand

Pitch&Putt Strand Horst
Strand Horst is de 17e Pitch&Putt baan in Nederland en een ware aanvulling op de reeds bestaande banen. De baan op Strand Horst kent enorme uitdagingen. Zo kunt u van en naar een eilandje spelen en worden bossages afgewisseld met zandbunkers en ruige open plekken. Voor en na het golfen kunt u in ons clubhuis terecht voor een hapje en een drankje. Op het terras geniet u van het zonnetje en het fantastische uitzicht op de golfbaan en het Veluwemeer.
(0)6-52132636 (Suzanne Volleberg)
Strand Horst
Palmbosweg 4
3853 LB
Ermelo


Nieuwe Botenhelling Strand Horst is gereed.

Nieuwe Botenhelling Strand Horst is gereed.

Nieuwe botenhelling Strand Horst gereed
Sinds afgelopen zaterdag 31 maart is de botenhelling op Strand Horst in Ermelo weer in gebruik. De plaats waar boten te water worden gelaten op Strand Horst is aangepast. Sinds eind februari vonden werkzaamheden plaats. Door het gebruik van duurzame materialen is een volwaardige botenhelling gecreëerd die weer jarenlang mee kan.


Luchtballonnen show op de camping

Luchtballonnen show op de camping

de luchtballonnen vertrekken vanaf het evenemententerrein van de camping