Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo
Boerderijchalet

Boerderijchalet

BoerderijchaletBoerderijchaletBoerderijchalet

Het Boerderijchalet van de Horsterhoeve is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo heeft dit chalet 3 slaapkamers, 1 kamer heeft een 2 persoonsbed, 1 met 2 x 1 persoonsbed en de laatste kamer heeft een stapelbed. Het ideale chalet voor bijvoorbeeld gezinnen! Voor alle personen zijn dekbedden en hoofdkussens aanwezig in het chalet.

Ons Boederijchalet heeft een open keuken met daarin een vaatwasser, combimagnetron en koelkast met vriesvak. Het chalet heeft een eigen badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel. Het chalet beschikt over een TV die is aangesloten op het antennesysteem en er is gratis draadloos internet. Wil je lekker buiten zitten? Dat kan want aan het chalet grenst een groot terras en een schuurtje. Ook zit er een parkeerplaats bij het chalet.

Prijzen Beschikbaarheid / Boeken

logo-recron

Terug