Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo
Bungalow-buiten

Bungalows

BungalowBungalowBungalow

Mooie recreatie-bungalows voor 4 personen
Voel je thuis in onze bungalows

Op de Horsterhoeve vind je moderne bungalows voor 4 personen. Deze bungalow hebben een oppervlakte van 66 vierkante meter. Onze bungalow hebben een ruime woonkamer voorzien van tuindeuren. Achter deze tuindeuren vind je een mooi terras met tuinmeubelen. Zo kan je met mooi weer ook heerlijk genieten in de buitenlucht. De open keuken van deze bungalow heeft een 4-pits kookplaat, koelkast en magnetron. Van alle gemakken voorzien dus! Een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel maakt deze bungalow helemaal compleet.

Er zijn 4 éénpersoons dekbedden en 4 hoofdkussens aanwezig in de bungalow. In de woonkamer is een televisie aanwezig aangesloten op een centraal antenne systeem en je vindt hier ook een radio/cd-speler. Alle bungalows op De Horsterhoeve zijn voorzien van centrale verwarming zodat je er ook tijdens koudere dagen lekker warm bij zit. De bungalows hebben allemaal een eigen parkeerplaats en het is toegestaan om gratis één auto bij de bungalow te parkeren. In overleg en tegen betaling is het parkeren van een tweede auto toegestaan.

Prijzen Inventaris Beschikbaarheid / Boeken

logo-recron

Terug