Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo
Huurcaravans

Huurcaravans

Prijzen stacaravans Prijzen chalets Inventaris logo-recron


Stacaravan CountryStacaravan CountryStacaravan Country

Stacaravan Country

Stacaravan Country is een sfeervolle en volledig ingerichte caravan met 2 slaapkamers. Deze caravan is geschikt voor 6 personen en in beide slaapkamers staan 2 losse bedden. De derde slaapkamer kan gemaakt worden van de dinette. In de stacaravan zijn dekbedden en hoofdkussens aanwezig. Verder beschikt de Country over een eigen douche, toilet en wastafel. Ik de keuken vind je een koelkast met vriesvak en een magnetron. De TV is aangesloten op het antenne systeem en in de caravan is gratis draadloos internet aanwezig. Bij de caravan is een mooi en groot terras aanwezig met een schuurtje en je hebt een eigen parkeerplaats bij de stacaravan..

Beschikbaarheid / Boeken


Chalet FunChalet FunChalet Fun

Chalet Fun

Chalet Fun is een 6-persoons chalet. Het chalet is volledig ingericht en heeft 3 slaapkamers, elk met 2 losse bedden. In dit chalet zijn dekbedden en hoofdkussens aanwezig. Veder beschikt de Fun over een eigen douche, toilet en wastafel. In de keuken vind je een koelkast, aparte vriezer en magnetron. De TV is aangesloten op antenne en er is gratis draadloos internet aanwezig. Op het grote terras kan je met voldoende personen genieten van de zon en er is een eigen parkeerplaats bij het chalet.

Beschikbaarheid / Boeken


NordwindNordwindNordwindNordwindNordwindNordwindNordwindNordwind

Chalet Nordwind

Dit chalet is volledig ingericht en geschikt voor 6 personen. De Nordwind heeft 2 slaapkamers, 1 kamer heeft een 2 persoonsbed de ander 2 losse bedden. De derde slaapplek kan gemaakt worden van de dinette. Deze chalet heeft een eigen douche, toilet en wastafel. In de keuken vind je een koelkast met vriesvak en magnetron. Verder is de TV aangesloten op antenne en is er gratis draadloos internet aanwezig. Op het grote terras kan je genieten van de zon en dit chalet heeft een eigen parkeerplaats.

Beschikbaarheid / Boeken


Verder hebben alle stacaravans een televisie met eigen aansluiting op de centrale antenne met een eigen kabelkrant waar alle activiteiten worden weergegeven. U kunt ook gratis draadloos internet ontvangen.( via uw eigen laptop). De stacaravans hebben allemaal een eigen blokhut en een groot terras met terrasmeubilair. U plaats is omheind met een dichte heg voor uw eigen privacy. De eigen auto kunt u op uw plaats naast de stacaravan parkeren. U krijgt bij aankomst een pasje voor de slagboom. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Zowel in het voor- als naseizoen hebben wij leuke aanbiedingen voor een zeer redelijke prijs. Wilt u eerst even komen kijken voor u uw vakantie bespreekt? Bel ons dan even.

U bent van harte welkom.

Terug