Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo

Voor u komt

Reservering

De reserveringsbevestiging wordt binnen 1 week na aanvraag van de reservering toegezonden. Deze reserveringsbevestiging is tevens het bewijs van boeking.

Huurprijzen

Alle prijzen zijn inclusief kampgeld / milieuheffing / toeristenbelasting en BTW. Niet inbegrepen zijn de schoonmaakkosten; stacaravan, chalet of bungalow € 40,-. Energiekosten ( gas, water, electra en kabel t.v.) zijn € 5,- per dag per stacaravan, chalet of bungalow.

Wisseldag

De wisseldagen zijn op vrijdag / zaterdag of maandag.Huurder kan de stacaravan of bungalow betrekken na 15.00 uur. Uiterlijke aankomsttijd 19.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.

Betaling

50% van de totale huursom binnen 2 weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging. Het restant uiterlijk 4 weken voor aankomst. Mocht de reservering binnen vier weken voor aanvang van de overeengekomen huurperiode plaatsvinden dan dient u het verschuldigde bedrag ineens te voldoen. Indien de reservering binnen 10 dagen voor ingang van de overeengekomen huurperiode plaatsvindt, wordt het verschuldigde bedrag bij aankomst aan de balie, met u contant afgerekend.

Administratiekosten

De administratiekosten bedragen € 12,50 per reservering

Terug