Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Omgeving

Omgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de HorsterhoeveOmgeving van Camping Bungalowpark de Horsterhoeve
Bekijk meer

Het weer

Weersverwachting
Ermelo
Meer weer in Ermelo

Wat regeltjes

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak ( door ons) is verplicht. Huurder dient de stacaravan of bungalow "bezemschoon" op te leveren ( o.a.: geen vuile vaat laten staan, koelkast en inventaris moeten schoon worden achtergelaten en het huisvuil / afval in uw container verzamelen, deze wordt door ons geledigd.)

Huisdieren

Deze zijn niet toegestaan op de camping / stacaravans of bungalow. Ook niet van uw bezoek.

Linnengoed

Dekens, (hoes)lakens, slopen, hand- en theedoeken verzorgd u zelf. Hoofdkussens zijn in de stacaravan of bungalow aanwezig.

Te huur extra artikelen:

  • kinderstoel € 5 per verblijf.
  • campingbedje € 5 per verblijf.
  • bedsteun (stapelbed) € 5 per verblijf.

Loge's

Personen die niet in de reserveringsbevestiging worden genoemd en die blijven overnachten ( max. 6 personen ) betalen het geldende kampeertarief. Bij aankomst melden op de receptie.

Slaaptentje

Het plaatsen van één slaaptentje op uw plaats is ( tegen het geldende kampeertarief) toegestaan, mits het voor het eigen gezin is.

Bezoekers

Het ontvangen van bezoek is gratis en hoeft niet gemeld te worden. Bij overnachting wordt er een kampeertarief gehanteerd.

Terug