Bungalow op de Veluwe

Bungalow op de Veluwe

Ziet u een bungalow op de Veluwe ook wel zitten? Kies dan voor een bungalow op camping de Horsterhoeve, onze camping op de Veluwe geeft u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de prachtige natuur. Huur dus ook een bungalow bij camping de Horsterhoeve en breng uw vakantie op de Veluwe door.

Camping de Horsterhoeve is gelegen tussen Ermelo en het Veluwemeer, onze camping is dus omgeven van de prachtige natuur van de Veluwe. Wij beschikken over moderne recreatie bungalows van een oppervlakte van 66 m² geschikt voor vier personen.

Onze bungalows zijn voorzien van alle luxe zoals een koelkast, magnetron, televisie, radio enzovoorts, in een bungalow van camping de Horsterhoeve komt u dus niets te kort. Kies daarom ook voor een gezellig en exclusief ingerichte bungalow op de Veluwe en reserveer een bungalow op camping de Horsterhoeve. Zorg er zo voor dat u tijdens uw vakantie kunt genieten van de prachtige Veluwe.

Geniet van een luxe bungalow aan de Veluwe op camping de Horsterhoeve en beleef de vakantie van uw leven. Een bungalow op onze camping is geschikt voor vier personen en is gezellig en exclusief ingericht. In de omgeving van onze camping vindt u uiteraard de prachtige bossen van de Veluwe waarin u heerlijk kunt genieten van de natuur.

Relevante onderwerpen