Handig om te weten

Bevestiging reservering

De reserveringsbevestiging wordt binnen 1 week na aanvraag van de reservering toegezonden. Deze reserveringsbevestiging is tevens het bewijs van boeking.

Huurprijzen

Alle prijzen zijn inclusief kampgeld / milieuheffing en BTW. Niet inbegrepen zijn de schoonmaakkosten; stacaravan, chalet of bungalow € 40,00. Energiekosten (gas, water, elektra en kabel t.v.) zijn € 5,00 per dag per stacaravan, chalet of bungalow. Administratiekosten is € 12,50 en de toeristenbelasting bedraagt € 1,00 per persoon per nacht.

Aankomst- en vertrekdagen

De wisseldagen zijn op vrijdag en maandag. Huurder kan de stacaravan of bungalow betrekken na 15.00 uur. Uiterlijke aankomsttijd 19.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.

Betalingstermijnen

50% van de totale huursom binnen 2 weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging. Het restant uiterlijk 4 weken voor aankomst. Mocht de reservering binnen vier weken voor aanvang van de overeengekomen huurperiode plaatsvinden dan dient u het verschuldigde bedrag ineens te voldoen. Indien de reservering binnen 10 dagen voor ingang van de overeengekomen huurperiode plaatsvindt, wordt het verschuldigde bedrag bij aankomst aan de balie, met u contant afgerekend.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak (door ons) is verplicht. Huurder dient de stacaravan of bungalow "bezemschoon" op te leveren (o.a.: geen vuile vaat laten staan, koelkast en inventaris moeten schoon worden achtergelaten en het huisvuil / afval in uw container verzamelen, deze wordt door ons geledigd).

Huisdieren zijn niet toegestaan

Ook niet van uw bezoek.

Linnengoed

Dekens, (hoes)lakens, slopen, hand- en theedoeken neemt u zelf mee, deze zijn eventueel extra te huur via de receptie. Hoofdkussens en dekbedden zijn in de stacaravan of bungalow aanwezig.

Te huur extra artikelen

Kinderstoel € 5,00 per verblijf
Campingbedje € 5,00 per verblijf
Bedsteun (stapelbed) € 5,00 per verblijf

Bezoekers en loge's

Het ontvangen van bezoek is gratis en hoeft niet gemeld te worden. Bij overnachting van loge's wordt er een tarief gehanteerd van € 2,50 per nacht per bezoeker. Dit is exclusief toeristenbelasting. Bij aankomst loge's melden op de receptie.

Slaaptentje

Het plaatsen van één slaaptentje op uw plaats is (tegen het geldende kampeertarief) toegestaan, mits het voor het eigen gezin is.

Annulering

Indien u de reservering annuleert, verbeurt u ten behoeve van de verhuurder een vaste schadeloosstelling:

  • Bij annulering tot 3 maanden voor aanvang huurperiode 15% van de overeengekomen huursom.
  • Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang huurperiode 50% van de overeengekomen huursom.
  • Bij annulering binnen 1 maand voor aanvang huurperiode 90% van de overeengekomen huursom. U wordt geadviseerd deel te nemen aan het annuleringsfonds, waarvan de kosten 4½ % van de huursom bedragen.