In de buurt van De Horsterhoeve

Pretparken, restaurants, cultureel en nog veel meer

Camping de Horsterhoeve ligt in Horst, een klein dorpje nabij Ermelo en Harderwijk. Ook ligt onze camping vlakbij Strand Horst en daarom hebben wij ook gekozen voor de naam ‘De Horsterhoeve’.

Beste surflocatie van Nederland

Vlakbij Camping de Horsterhoeve vindt u Strand Horst. Dit strand is omgedoopt tot de beste surflocatie van Nederland en ligt op slechts 2 kilometer afstand van de camping. Bijna het hele jaar door zijn hier surfers te vinden. Wilt u zelf ook een beetje oefenen met surfen of bent u een geoefend surfer, dan kunt u bij Telstar surfplanken huren en lessen nemen.

Dankzij het ondiepe water is Strand Horst zeer geschikt voor gezinnen. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen terwijl u zelf geniet van de zon en het mooie uitzicht. Langs Strand Horst zijn verschillende zandstranden te vinden en bootliefhebbers kunnen een kijkje nemen in de jachthaven.

Pitch & Putt Strand Horst

Strand Horst heeft een Pitch&Putt baan en kent enorme uitdagingen. Zo kunt u van en naar een eilandje spelen en worden bossages afgewisseld met zandbunkers en ruige open plekken. Voor en na het golfen kunt u in het clubhuis terecht voor een hapje en een drankje.

Op het terras geniet u van het zonnetje en het fantastische uitzicht op de golfbaan en het Veluwemeer. 

Bezoek website

Centrum van Harderwijk

Shoppen, gezellig borrelen, cultuur snuiven, heerlijke hapjes proeven en genieten van alles wat het historische centrum van Hanzestad Harderwijk te bieden heeft.

Bezoek website

Schapedrift Ermelo

De schaapskooi van Ermelo is in 2003 in authentieke stijl gebouwd en is één van de grootste van Gelderland. Hij biedt onderdak aan de Ermelose schaapskudde, die bestaat uit zo’n 300 schapen. 

Bezoek website

Ruitersportcentrum Ermelo

Naast de camping ligt Ruitersportcentrum Ermelo, dé manege waar kwaliteit, professionaliteit, veiligheid en gezelligheid hand in hand gaan!

Bezoek website

Dolfinarium - Harderwijk

Vlakbij is ook Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa | dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, bruinvissen, roggen, haaien en meer!

Bezoek website

Walibi Holland

In dit attractiepark, gelegen in Biddinghuizen geniet je van de hoogste, snelste en langste achtbanen.

Bezoek website

Julianatoren

Julianatoren is een pretpark, gelegen ten westen van Apeldoorn. Ga op avontuur, bezoek spectaculaire shows en beleef meer dan 60 te gekke attracties.

Bezoek website

Veerpont Zeewolde-Horst

De ‘FLE-GEL’ vaart al sinds 1993 tussen Zeewolde en Strand-Horst en is de ideale manier voor fietsers en voetgangers om de oversteek tussen deze twee plaatsen te maken.

Het veer biedt plaats aan 325 passagiers.

Bezoek website

Jachthaven Strand Horst

Deze jachthaven te Ermelo heeft alle denkbare voorzieningen voor de veeleisende watersporter.
Gelegen aan het Wolderwijd in het midden van de Randmerengebied is de jachthaven de ideale thuisbasis voor uw boot.

De centrale ligging direct aan de A-28 maakt het eenvoudig per auto te bereiken.

Bezoek website

Weekmarkten

Bezoek een van de weekmarkten in de omgeving.

  • Dinsdag in Ermelo van 8.00 tot 13.00 uur.
  • Woensdag in Putten van 8.00 uur tot 13.00 uur.
  • Donderdag in Nunspeet van 8.00 uur tot 13.00 uur.
  • Zaterdag in Harderwijk 8.00 uur tot 13.00 uur.