Accommodaties op het park

Diverse accommodaties voor een ontspannen vakantie

De Horsterhoeve is een park waar iedereen zich zal vermaken. Je vind bij ons chalets, bungalows en stacaravans. Bekijk hieronder de diverse types accommodaties welke wij aanbieden.

Stacaravan Country

Een sfeervolle en volledig ingerichte caravan met 2 slaapkamers. Deze caravan is geschikt voor 6 personen en in beide slaapkamers staan 2 losse bedden.

6 Personen | 2-3 Slaapkamers

Meer informatie en beschikbaarheid

Chalet Fun

Een 6-persoons chalet. Het chalet is volledig ingericht en heeft 3 slaapkamers, elk met 2 losse bedden.

6 Personen | 3 Slaapkamers

Meer informatie en beschikbaarheid

Chalet Nordwind

Dit chalet is volledig ingericht en geschikt voor 6 personen. De Nordwind heeft 2 slaapkamers, 1 kamer heeft een 2 persoonsbed de ander 2 losse bedden.

6 Personen | 2-3 Slaapkamers

Meer informatie en beschikbaarheid

Chalet Eekhoorn

Chalet “eekhoorn” is volledig ingericht met 2 slaapkamers. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 3 bedden ( waarvan 1 stapelbed). Verder heeft de chalet een openkeuken met koelkast met apart vriesvak, magnetron.

Het sanitair gedeelte bestaand uit een douche/wastafel en toilet. De flatscreen is aangesloten op de kabel vd camping. Extra is gratis Wifi. De ruime kavel heeft een groot terras en een blokhut met een wasmachine. Voor de auto is een eigen parkeerplaats. Huisdieren zijn niet toegestaan (ook niet van bezoek).

5 Personen | 2 Slaapkamers

Chalet Kolibri

Chalet “Kolibri” is volledig ingericht met 2 slaapkamers. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 bedden. Verder heeft de chalet een openkeuken met koelkast met apart vriesvak, vaatwasser, magnetron.

Het sanitair gedeelte bestaand uit een douche/wastafel en toilet. De flatscreen is aangesloten op de kabel vd camping. Extra is gratis Wifi. De ruime kavel heeft een groot terras en een blokhut. Voor de auto is een eigen parkeerplaats. Huisdieren zijn niet toegestaan (ook niet van bezoek).

4 Personen | 2 Slaapkamers

Boerderijchalet

Het Boerderijchalet van de Horsterhoeve is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo heeft dit chalet 3 slaapkamers, 1 kamer heeft een 2 persoonsbed, 1 met 2 x 1 persoonsbed en de laatste kamer heeft een stapelbed.

6 Personen | 3 Slaapkamers

Meer informatie en beschikbaarheid

Bungalows

Op de Horsterhoeve vind je moderne bungalows voor 4 personen. Deze bungalow hebben een oppervlakte van 66 vierkante meter.

Meer informatie en beschikbaarheid